Your Way Paarden Coaching
Individuele coaching


Ieder mens volgt zijn eigen levenspad. Je komt op je pad onverwachte wendingen en kronkelingen tegen. De kwaliteit van jouw leven wordt onder andere bepaald door de manier waarop je hiermee omgaat. Soms weet je niet meer zo goed welke weg je moet nemen, sta je stil en weet je niet meer hoe je het beste verder kan, of misschien wil je wel een nieuwe weg nemen, maar weet je niet zo goed welke.

Ik laat je samen met de paarden zien, waar je nu staat, en geef je inzichten in waar je heen wilt en uit wilt komen, in samenwerking met jou, het blijft jouw eigen pad.

Paarden zijn een eerlijke spiegel van de mens achter het gezicht en ze geven je meer eerlijke en waardevolle feedback dan dat je eerder hebt ervaren. Paarden hebben geen verborgen agenda, geen vooroordelen, maar reageren puur en objectief op jouw eigen ik. Meer informatie vind je onder: Waarom met paarden?

Voor wie?
Eigenlijk voor iedereen die meer bewustwording wil in zijn eigen handelen, door te ervaren. De themas verschillen van mens tot mens, een klein aantal voorbeelden zijn; Wie ben ik eigenlijk, wat wil ik nou echt, kan ik dat wel, doe ik het wel goed, dat lukt mij nooit,Ik kan nog niet goed omgaan met mijn boosheid, verdriet, angst, schaamte etc.

Ik zit niet lekker in mijn vel, relatieproblemen, met wat voor verbinding dan ook (partner, kind, ouders, collega etc.), depressieve gevoelens hebben, ik wil beter omgaan met mijn beperking, voel mij lusteloos. Jij weet zelf het beste waar je aan wilt werken, weet je dat niet, maar zit je gewoon niet lekker in je vel, samen met het paard vinden we jouw knelpunt, zodat je verder kunt.

Maak een afspraak voor een kennismaking, om te kijken of deze coach methode wat voor jou is.

De eerste afspraak is gratis en vrijblijvend.
Daarna kijken wij samen welke weg we zullen volgen voor jouw coachvraag.